top of page

Nomeda Marčėnaitė: mylėjau tik kartą ir labai stipriai

Kokią nuodėmę norėtų padaryti jei neturėtų sąžinės? Ar bent kartą padėjo senoliui pereiti gatvę? Ar amžius trukdo meilei? Tokių LRT TELEVIZIJOS projekto „Aš – laidos vedėjas“ dalyvių klausimų sulaukė jų pašnekove tapusi menininkė bei televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė.

Tiesa, norėdami užspeisti į kampą savo pašnekovę, dalyviai kartais ir patys jausdavosi užspeisti.

I. Krupavičiaus mokiniai – aktorė Aistė Motiejūnaitė, tinklalaidžių autorė Urtė Karalaitė, kūrybininkas Rimvydas Černiauskas ir garsistas bei keliautojas Vytautas Valiūnas „Aklojo“ interviu metu turėjo pakalbinti jiems paskirta tema.

Ar amžius meilei ne kliūtis, aiškinosi kūrybininkas R. Černiauskas. N. Marčėnaitė pasakojo, kad meilė yra pasirinkimas, o ne tiesiog žmogui nutinkantis dalykas. „Man tai ir yra meilė – pasirinkimas, noras mylėti. Dėl Kupidono ir antrų obuolio puselių, aš šiek tiek abejoju. Mylėjau kartą gyvenime ir labai stipriai. Keičiasi žmonės, o meilė ji yra viena didelė ir visur keliauja su tavimi. Tai bendrai viską apimantis jausmas – tu tiesiog myli“, – svarstė ji.

„Prie kurių save priskirtumėte – prie senukų ar ne?“, – Nomedos pasiteiravo V. Valiūnas, pradėjęs interviu tema „Šioje šalyje nėra vietos senukams“. Moteris nesutriko ir atsakė, kad yra už senukus, be to, yra įsitikinusi, jog kiekviename žmoguje gyvena ir vaikas, ir senukas. „Teoriškai, turiu aštuonerių anūkę, taigi esu močiutė“, – pridūrė ji.

O apie internetines pažintis ir didžiausias gyvenimo nuodėmes, Nomeda kalbėjosi su A. Motiejūnaite ir U. Karalaite.

Nors atrodė, kad kai kurie dalyvių klausimai gali apstulbinti pašnekovę, dažniau nutikdavo taip, kad patys vedėjai likdavo be amo.

„Nėra nepatogių ir kvailų klausimų, yra tik neaiškūs ar neprotingi atsakymai, – jau po interviu portalui LRT.lt sakė Nomeda. – Žinoma, yra dalykų, apie kuriuos eteryje nesinori kalbėti, o išgirdus klausimą norisi pakeisti temą. Tačiau esu tikra – klausiama tiek, kiek leidžia pašnekovas.

Šįkart aš galbūt šiek tiek provokavau, norėjau, kad pokalbiai gautųsi žaismingesni. Tuo pačiu norėjosi ir padėti tiems, kurie mane kalbino. Vis dėlto, jiems tai tik pradžia.“

Tai, kad dalyviams trūksta patirties vedėjo kėdėje, pasak Nomedos, pirmiausia išduoda jaudulys. Tik vieniems jis šiek tiek pakišo koją ir jie pasimesdavo, kitiems suteikė savito žavesio.

„Manau, kad šiek tiek jaudulio televizijai tinka. Tai yra gražu ir to reikia“, – šypsosi žinoma moteris. Tačiau, pasak jos, geras vedėjas turi turėti ir charizmos – tikėjimo bei pasitikėjimo savo jėgomis ir turi sugebėti tai parodyti žiūrovui. „O viso to pagrindas, vis dėlto, turėtų būti išprusimas“, – sako N. Marčėnaitė.

Atsitiktinis įrašas
naujausi įrašai
archyvas
raktiniai žodžiai
sekite tinkluose
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page