top of page

Vaikai spalvino šventinį „Maisto banko“ akcijos kiaušinį

„Maisto banko“ ambasadorė Nomeda Marčėnaitė šeštadienį kvietė šeimas dalyvauti smagiame renginyje – vaikai dekoravo simbolinį „Maisto banko“ kiaušinį.

„Antroji „Maisto banko“ akcijos diena – šeštadienis – visada pasižymi didesniu šeimų su vaikais dalyvavimu. Daugelis vilniečių su atžalomis išsiruošia su atžalomis apsipirkti ateinančiai savaitei – pastebėjo „Maisto banko“ akcijos koordinatorius Modestas Bastys. – Todėl sumanėme vaikams neįprastą užsiėmimą“.

„Kiaušinis – ne tik pavasario ir artėjančių šv. Velykų simbolis. Kiaušinis – taip pat ir sotumo, stiprybės šaltinis bei namų lizdo atributas. Pagaliau kiaušinis glaudžiai siejasi ir su „Maisto banko“ akcija: juk jos ženklas – lesantys paukšteliai,“ – aiškina idėjos sumanymą žurnalistė ir menininkė Nomeda Marčėnaitė.

Pusanto metro kiaušinį ištekino N. Marčėnaitės širdies draugas Vytas Palavinskas su kolegomis. Skulptūra išdekoruota Nomedos stilizuotais ornamentais – vaikams beliks juos išmarginti ir nuspalvinti.

„Vaikai mėgsta piešti – piešia valgydami, piešia ir tose parduotuvėse, kur įrengtos užimtumo erdvės mažiesiems. Vieni vaikai spalvos kiaušinį, kiti iš spalvoto popieriaus karpys gėles. Taip sukursime ypatingą nuotaiką, o geros nuotaikos pirkėjai tikiu dosniau aukos maisto skurstantiems“, – viliasi M. Bastys.

Į Nomedos Marčėnaitės menines dirbtuves užsukti žada ir keletas kitų visuomenei gerai žinomų šeimų su vaikais. Renginys vyks šeštadienį, kovo 21 d., Šiaurės miestelio RIMI Hypermarket parduotuvėje (Žirmūnų g. 64, Vilnius – parduotuvėje prie vaikų žaidimų erdvės).

Atsitiktinis įrašas
naujausi įrašai
archyvas
raktiniai žodžiai
sekite tinkluose
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page