top of page

Meno galerijoje viešėjusi Nomeda Marčėnaitė jonaviečius mokė dekoruoti puodelius


Kultūros centro Meno galerijoje vyko projektas „Puodeliaukime su Nomeda", kurį vedė žinoma menininkė Nomeda Marčėnaitė, visus susirinkusius mokiusi puodelių dekoravimo meno, o su Nomeda atvykusi Eglė Jokužytė mokė parašyti Brailio raštu pirmąją savo vardo raidę.

Renginio metu N. Marčėnaitė dalijosi mintimis, kaip galima patirti gyvenimo džiaugsmą. Pasak jos, svarbiausia - teisingas požiūris į susiklosčiusias aplinkybes. Ji įsitikinusi, jog po šių užsiėmimų atsiras daugiau žmonių, kurie į darbą eis su džiaugsmu, nes pačių rankomis dekoruotas puodelis primins, kokie esate kūrybingi, linkėjo šypsotis sutiktam žmogui.

„Pradėkite tai daryti nuo ryto, savo vonios kambaryje prieš veidrodį. Įsirašykime žadintuve vietoj melodijos savo balsą, pavyzdžiui: „Labas rytas, gražuole!"

Šiuo projektu siekiama sudaryti sąlygas visoms bendruomenės grupėms atskleisti ir ugdyti savo kūrybinį potencialą, aktyviai ir prasmingai dalyvaujant padidinti kultūros prieinamumą visoms amžiaus ir socialinėms grupėms. Piešiant, dekoruojant puodelius visiems kartu stiprinamas bendruomeniškumas, plėtojamas kūrybinis mąstymas ir kūrybiškumas.

Atsitiktinis įrašas
naujausi įrašai
archyvas
raktiniai žodžiai
sekite tinkluose
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page