top of page

Nomeda Marčėnaitė susižadėjo su mylimuoju Vytu Palavinsku

53-ejų keramikė Nomeda Marčėnaitė ir dvejais metais jaunesnis dizaineris, laivo kapitonas Vytas Palavinskas žengė naują žingsnį savo santykiuose – pora susižadėjo.

„Sužadėtuvės įvyko visai neromantiškai, kažkaip labai teisingai ir taip, kaip ir turi būti“ – Vytas Nomedai jų sodyboje, kai šie su bičiuliais minėjo vasaros išlydėtuves, rašo portalas alfa.lt. „Pradėjome žaisti žaidimus ir Vytas kažkaip suskubo apie tai visiems paskelbti. Draugams tai irgi buvo netikėta, tad visi labai džiaugėsi. Visi taip šaukė, kad aš jau net sakiau: klausykite, žmonės, aš vos neapkurtau. Dabar, kai manęs klausia, ką tu įsiminei, tai aš visada pasakoju, kad tą riksmą“, – portalui alfa.lt sakė Nomeda.

15min primena, kad Nomeda dabartinį savo mylimąjį, dizainerį, laivo kapitoną Vytą sutiko prieš šešerius metus, kelionėje jachta po Viduržemio jūrą. Kaip pati yra sakiusi, Vytas į jos gyvenimą atėjo tuomet, kai ji mažiausiai tikėjosi ką nors sutikti. Tada jos kelyje pasirodė jis – našlys, trijų vaikų tėvas. Šaunioje septynių damų kompanijoje Vytas buvo vienintelis vyras, laivo kapitonas, kuris tuomet taip pat sunkiai išgyveno savo šeimos dramą.

Atsitiktinis įrašas
naujausi įrašai
archyvas
raktiniai žodžiai
sekite tinkluose
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page